Tag på lækkert slotsophold

Oplev smukke Hindsgavl Slot i sommerferien

Selvom vejret ikke er helt med endnu, kommer sommerferien tættere og tættere på. Er du også en af dem, som slet ikke kan vente med at planlægge ferien, giver vi dig her et tip til en helt fantastisk sommerferie. Hvis du har lyst til en lille getaway her i Danmark, kan du nemlig tage på slotsophold på Hindsgavl Slot.

Et gammelt slot i hjertet af Danmark

Hindsgavl Slot ligger i Middelfart, lige ved Den Gamle Lillebæltsbro. Grunden til, at vi i dag anbefaler netop Hindsgavl, er, at det ligger centralt i landet og har nogle usædvanligt smukke omgivelser med mange muligheder.

Læs endnu mere her.

Der er ikke mere end et par timers kørsel fra de fleste steder i landet, men alligevel er det de færreste, der jævnligt kommer på Vestfyn. Derfor vil en tur på Hindsgavl Slot være en anderledes oplevelse for de fleste, og mange sjællændere og jyder vil måske blive overraskede over, hvor meget Fyn har at byde på. Hvis du allerede bor på Fyn, vil du uden tvivl også nyde opholdet.

Oplev skov og natur

Et slotsophold på Hindsgavl varer gerne et par dage, hvor du kan opholde dig på slottet, spise i den lækre restaurant og gå ture i skoven. Slottet har tilknyttet et stort skovområde og en dyrepark med rådyr. Selvom der kun er 2-3 km til centrum, har slottet nemlig sin egen lille lomme i Middelfart.

Der er mulighed for at bade ved stranden i Middelfart eller gå tur langs marinaen på begge sider af Lillebæltsbroen. Her kan du opleve den danske sommer fra sin bedste side, og der er tilmed masser af ishuse undervejs. Du kan dog også vælge at tilbringe hele opholdet på selve slottet, hvor de gamle bygninger er indrettet autentisk og smukt. Værelser er holdt i romantisk stil, og man glemmer på intet tidspunkt, at man befinder sig på et ægte, dansk slot.

Advertisements

Skift brillerne ud med kontaktlinser om sommeren

Så er vi endelig nået til den tid på året hvor solen bliver varmere og landskabet bliver grønnere, det er nemlig langt om længe blevet forår. Dette er et tegn på at sommeren er på vej, og at vi ikke længere har behov for at rende rundt i handsker og store vinterfrakker. Tværtimod er det blevet tid til, at vi kan rende rundt i shorts og korte ærmer, imens vi render rundt og er aktive i parken, i skoven og på stranden. Foråret og sommeren er nemlig en tid, hvor man virkelig kan benytte den danske natur til at være aktiv i. Men som det som mange danskere med briller vil være enige i, så er det altså nogle gange svært at gå med briller, når man skal rende rundt og lave forskellige aktiviteter uden at brillerne kommer i vejen. Her vil man dog kunne benytte kontaktlinser som et alternativ, når man skal ud og være aktiv i det gode sommervejr. Find dine kontaktlinser her.

Kontaktlinserne falder ikke ud

Det største problem man har, når man går med briller er at de kan falde ud, hvis man bevæger sig for vildt. De kan dog være nødvendige, da man jo har besvær ved at se, hvis man ikke har dem på hele tiden. Dette skal man dog ikke bekymre sig om med kontaktlinser, da det nærmest er umuligt for dem at falde ud.

Man kan svømme med kontaktlinser

Med mindre man har en par specielle svømmebriller med styrke i, så er det besværligt at svømme med briller uden at det ryger af. De fleste tager bare brillerne af, når de skal svømme, men hvis de gerne vil kunne se lidt under vandet, så kan det være en god idé med kontaktlinser.

Man skal ikke være bange for at kontaktlinserne går i stykker

Som sagt kan det være besværligt med briller, da man konstant skal passe på, at de ikke falder af. Hvis man skulle være så uheldig at brillerne falder af, så er der desværre en risiko for at de går i stykker. Dette skal man dog ikke være bange for med kontaktlinser.

Bagning er bedst, når der er sommer og sol

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Mange tror, at bagning kun er forbeholdt den kolde tid. Dette er dog en stor misforståelse, da bagningen i de fleste tilfælde faktisk kan være bedst i sommer tiden. Der findes ikke noget bedre end hvis man kan sidde ude i solen og nyde en lækker bolle eller en god kage, så man kan hygge sig med hele familien. Bagningen er en god måde at være sammen hele familien, da bagningen ikke kun er forbeholdt de voksne, men det er også en mulighed for at være sammen med børnene på.

Husk at bruge de rigtige redskaber

Når man skal i gang med at bage, er det vigtigt, at man bruger de helt rigtige redskaber, så man får lavet noget ordentlig brød og kager. I denne henseende kan det være en god ide at investerer i en god røremaskine, som kan være med til at gøre hele arbejdet nemmere. Så man heller ikke skal bruge for mange armkræfter på det. Find din røremaskine her.

Sæt en dag af til bagning med familien

Hvis man gerne vil bage sammen med hele familien, kan det være en god ide, at man afsætter en hel dag, hvor man kan bage sammen hele familien. Det kan specielt være en god ide for familien, som har en travl og stressende hverdag. Her kan det være svært at finde tiden sammen med familien, og det er aldrig en god ting. En bagningsdag kan derfor være en god løsning, så man også finder noget, som man kan lave sammen med børnene.

Find en anledning

Det er altid sjovt at bage, men det kan være endnu mere sjovt, hvis man finder en anledning, som man kan bage til. Det kan f.eks. være til en fødselsdag, hvor man bager alt selv, i stedet for at gå ud og købe boller og kager. At finde en anledning er også en gode måde, hvis man gerne vil høre andres mening om ens bagningstalent.

Få julestemningen helt ind i hjemmet

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Julen 2017 står for døren, og mange virksomheder skal gøre klar til julefrokosten 2017. Der er også mange ting, som du skal gøre klar i dit hjem, før du for alvor kan gå julen i møde. Det er altid en god ide at starte tidligt, når du skal pynte dit hjem op, da der kan være detaljer, som man skal have med. Julen er en hyggelig tid, hvor det kan være vigtig at få pyntet op, så børnene også får en oplevelse ud af det. Det kan derfor være en god ide at gå lidt ned i tid på jobbet, så man har mulighed for at være sammen med ens børn.

Julen er en familietid

Julen er en tid, hvor det er vigtigt, at man er sammen med familien. Det er vigtigt, at man samles omkring de vigtige ting og har tid sammen, så alle kan mærke glæden ved julen. Det er derfor også vigtigt, at man får pyntet sit hjem ordentlig op, så man er med til at skabe den perfekte ramme, som kan gøre børnene ekstra glade. I denne henseende kan det være en god ide, at tage ud og finde et juletræ sammen, hele familien.

Indret hjemmet til julefrokost

Med julen kommer der også en masse julefrokoster, som man også skal huske på. Her er det vigtigt, at man har indrettet hjemmet, så der er plads til alle, og der samtidig er skabt den helt rigtige stemning. Hvis man ikke har plads til alle, kan man rykke julefrokosten ud af huset, så der er mulighed for, at alle kan være med. Hvis man vælger at rykke julefrokosten ud af huset, mister man dog også en del af den hyggelige stemning, som der kan blive skabt, når man holder den hjemme. Dette er dog et valg, man selv kan tage, da det selvfølgelig skal passe med resten af familien, så det ikke går ud over dem.

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Uanset om I skal ud at rejse, eller om I bliver hjemme i år, er det helt sikkert, at I kommer til at tilbringe det meste af sommeren i haven. Haven er dit eget private feriested, og modsat hotellet på Tenerife kan du komme tilbage til haven lige præcis, når du har lyst, og når vejret er til det.

Her har vi samlet et par tips til, hvordan I gør haven tiptop-sommerlækker til i år:

Slut med de kedelige havemøbler

Selvom vi må erkende, at Danmark ikke er en solskinsnation, har vi trods alt en del solskinsdage på et år. Det er dog ikke altid, vi får udnyttet dem ordentligt, fordi vores have ikke er gearet til at være et solparadis.

Det, du kan gøre, er at sørge for, at dine havemøbler lægger op til livsnyderi i solen. Væk med de gamle, hvide plastikstole og frem med loungemøbler, hængekøjer, solsenge og et godt bord, I kan sidde ved. At kunne spise i haven er nemlig en af de bedste ting ved dansk sommer, og mad smager bare bedre i solskin.

Indbyd til aktiviteter

Det vigtigste I kan gøre, for at gøre haven indbydende, er at lave aktiviteter. Hvis alle de sjove ting er inde i huset, trækker haven ikke så meget, og så får I ikke brugt den nok. Det er meget forskelligt, hvad man er til, men klassikere som kongespil og havetennis er altid sjove og vil være et hit i de fleste familier. Er I aktivt anlagt, kan mere sportsprægede spil som volleyball og basket også være en rigtig god og anderledes måde at hygge sammen på.

Hvis du har børn, er en trampolin næsten uundværlig, og den kan uden problemer bruges af hele familien sommeren igennem. Den kan ovenikøbet bruges som træningsredskab, og hvis I har mod på det, er der masser af tricks at lære – men husk altid at tænke på sikkerheden, så ingen kommer til skade.

Vi håber, I er blevet inspirerede og er klar til en lækker sommer i haven – med fuld spark på både sol og luksus.

Sol og sommer gør os lykkeligere

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Danmark har i de seneste år været et af de mest lykkeligste lande i verden, faktisk det lykkeligste. Indtil i år, hvor Norge har slået os af pinde. Lykkelige lande er dem, der har en sund balance af traditionel velstand, social kapital, forstået som en høj frekvens af tillid til samfundet, lav ulighed og tiltro til landets regering. Ligeledes er det flere undersøgelser der viser at sol og sommer gør os lykkeligere, hvilket er lidt modsigende hvis vi kigger på både Norge og Danmarks klima. I begge lande har vi knap halvdelen af året med nedbør, hvilket ikke just hjælper på humøret. Lidt overraskende er det generelt de landene på den nordlige del af kloden, der er blandt de lykkeligste. Som nævnt tager undersøgelsen udgangspunkt velstand i landet og helt konkret seks konkrete faktorer, som er følgende:

Bnp per indbygger, forventet levealder uden sygdom, frihedsgrad, social støtte, grad af generøsitet og fraværet af korruption i stat eller erhvervsliv.

De nederste lande på listen, er typisk lande som scorer lavt på alle seks parametre. Som bla. er lande som Afrika og uroplagede nationer som Syrien og Yemen. Lidt overraskende er det at et land som f.eks. Italien befinder sig helt nede på 48. pladsen.

Nordiske lande tager hånd om borgerne

I norden har vi et helt andet velfærdssystem, end i lande som befinder sig længere nede på listen. Hvis du udsat borger har brug for hjælp, tager systemet sig af vedkommende og tilbyder en løsning. Det kunne være et botilbud på en bosted, hvor uddannet personale tager hånd om den enkelte. Ikke sagt at vi i Danmark ikke har tilfælde hvor systemet svigter, men set i forhold til lande som rangere nederst på ranglisten, er vi lysår foran.

Ødelægger sollyset din nattesøvn? Dette bør du overveje

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Om sommeren står solen tidligt op. Den går også tidligt i seng. Derfor skal du gøre det samme, hvis du vil have de bedste forudsætninger for en god nattesøvn. Medmindre du investerer i et mørklægningsgardin, vel at mærke. Med mørklægningsgardinet kan du nemlig selv bestemme, hvornår det skal være mørkt på soveværelset. Og det er vigtigt, hvis du vil gøre dig forhåbninger om en ordentlig nattesøvn.

Hvis du gerne vil have en ordentlig nattesøvn, bør du derfor overveje at opsætte mørklægningsgardiner. De kan hjælpe med at skærme for solen, og du kan få mange forskellige slags. Der med garanti ét, der passer til lige netop dit behov også. Uanset, om du er på udkig efter ét, der både er isolerende og skygger for solen, eller om du har behov for et, der bare holder solens stråler ude.

Fordelen ved mørklægningsgardinet er også, at den kan holde solens varme ude. Der er ingen, der bryder sig om at sove varmt, og derfor kan det være bekvemt at have mørklægningsgardiner til at holde solstrålerne ude.

Du kan også vælge en anden løsning, hvis du ikke synes, at du har råd til at købe nye gardiner. Det kan også være, at du ikke har kompetencerne til det, eller noget helt andet. Hvis det er fordi, du ikke har kompetencerne til det, kan du altid hyre en virksomhed til at hænge nye gardiner op.

Vælg et par sovebriller af god kvalitet, hvis du ikke synes, det er godt med mørklægningsgardiner. De fungerer rigtig godt, og det er den samme slags som dem, du kender, når du er oppe at flyve. Du skal dog være opmærksom på, at du bør vælge dem, der er af god kvalitet, hvis du vil være sikker på, at de ikke falder af i løbet af natten. Så er der nemlig ikke meget mere, du kan gøre.

8 vigtige råd, hvis du skal bruge din mobiltelefon i udlandet

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

De fleste har prøvet det. Mange har i hvert fald. At være på ferie i udlandet for efterfølgende at vende hjem med en masse gode minder — og en ubehageligt stor mobilregning, der skal betales. Det kan være, man ikke har været klar over, hvad det koster at anvende sin telefon udenfor landets grænser. Det kan også være, at man har været nødsaget til det på trods af konsekvenserne.

Uanset hvilken anledning, der ligger til grund for den uventede (eller ventede?) regning, er det en god idé at undersøge, hvordan og hvorledes det er med mobiltelefoni i udlandet i forhold til det abonnement, du har.

Sørg altid for at slå dataroaming fra, når du er i udlandet. Hvis du ikke ved, hvad dataroaming er, så er det egentlig bare betegnelsen over dét at bruge data i udlandet via et udenlandsk netværk.

Brug altid telefonen med omtanke, når du er udenfor landets grænser. Brug den kun, hvis det er strengt nødvendigt. Afhængigt af hvor du befinder dig henne i verden, kan prisen pr. MB koster over 80 kr. — sørg derfor for, at det hotel, du bor på, har wifi, hvis du vil surfe på internettet.

Sejler du med færge eller befinder dig på vandet, kan du risikere at prisen bliver endnu højere, fordi du skal anvende satellit.

Du kan risikere, at din beløbsgrænse ikke bliver nået, fordi den går i minus. Når du er i udlandet, er din saldo længere om at blive opdateret, hvorfor den kan nå at gå i minus.

Hvis din telefon bliver stjålet i udlandet, skal du skynde dig at spærre den hos dit teleselskab. Og gør det så hurtigt, som det er muligt. Det kan nemlig blive en dyr fornøjelse, hvis du ikke få spærret dit abonnement.

Har du brug for yderligere tips, råd og guides til mobiltelefoni, er det en god idé at kontakte dit teleselskab og høre, hvad du skal være opmærksom på, når du tager til udlandet.

 

Så er det tid til klargøring af sommerhuset

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Januar og februar er højsæson for feriebookings, og mens mange danskere lige nu sidder og researcher til deres rejser rundt i verden, så sidder andre og forbereder sig på det store indtog i de danske sommerhuse. Står du som udlejer af et sommerhus, bringer vi her 5 hurtige og nemme tips til at gøre dit hus mere attraktivt for potentielle lejere; Det er trods alt nu, dine kunder booker.

Kigger man ud af vinduet, kan man se vintergækkerne kæmpe sig gennem sneen, og det er et klart tegn om, at foråret er på vej. Lige nu sidder mange danskere om drømmer om sommeraftener med rose i glasset, børnene der leger i græsset og strandture i solnedgangens sidste sommerskær. Det betyder også, at det er nu, at mange sommerhuslejere realiserer deres drøm og planlægger sommerens eventyr.

Sidder du som sommerhusudlejer og føler, at der er langt mellem bookings og opkald, så er det nu, du skal gøre det sidste arbejde for at optimere dine annoncer eller din hjemmeside, så den er mere indbydende og dermed også sælger bedre. Ofte er det nemlig de små investeringer, som kan mærkes på bundlinjen, og det gælder særligt, når der skal bookes sommerhus i Danmark.

Dine billeder fortæller en historie

Lad os starte med det helt basale i forhold til præsentationen af dit sommerhus; nemlig dine billeder. Processen for den udforskende sommerhuslejer er, at først kigges der billeder og herefter læses der tekst. Og lad os være ærlige; 8 ud af 10 sommerhusfotos kan blive bedre. Start med at investere i et godt kamera og vent så på det helt rigtige lys. Det gælder om at opbygge fortællinger i dine billeder, så man ville ønske, at man var lige netop dér. Måske er dit kamera ikke godt nok? Dine iPhones-billeder kan helt sikkert bruges, men det kræver lidt redigering i en app.

Nye havemøbler

Se på dine billeder, og stil dig så spørgsmålet; Kan jeg se mig selv der? Ser der behageligt ud? Man skal kunne fornemmer den varme sommerluft og de behagelige havemøbler. Og lige netop havemøblerne kan du med fordel give en overhaling eller indkøbe nye af. Nye havemøbler giver en friskt pust og det sender et godt signal.

Cykler til hele familien

Når man lejer sommerhus er det vigtigt, at man kan komme rundt i lokalmiljøet, og det er vigtigt, at man ikke nødvendigvis er begrænset af bilen. Et sommerhus med cykler til hele familier – Dét sælger. Men hvordan skal det praktiske være? Skal det være jeres, som transporteres til sommerhuset og tilbage, eller skal der stå cykler fast. Det kan faktisk betale sig at købe cykler til sommerhuset. Køb måske en herre og en damecykel brugt i nærområdet, og find derefter børnecykler online. Mange webshops sælger disse billigt, og så kan de leveres direkte til sommerhuset. Så skal du ikke tænke så meget mere over det, og dine kunder får mere for pengene.

Trådløst net i hele hytten

Det sker ofte, at telefondækningen er mildest talt elendig i danske sommerhusområder, og ofte er der heller ikke internet indlejret i selve sommerhuset. Skal du foran de andre udlejere, tilbyder du selvfølgelig trådløst internet i dit sommerhus. Dog skal det bemærkes, at mange af de store udbydere endnu ikke tilbyder internet i sommerhuse, så det kan være, at du skal ud og købe dig lidt hjælp til wifi hos en professionel leverandør. Ofte kan de lokale radio- og tv-forhandlere hjælpe, og ellers må du kontakte professionelle rådgivere.

Lav egen hjemmeside til sommerhuset

Rigtig mange sommerhusbooking beror på anbefalinger venner imellem, men ofte har de svært ved at finde frem til huset igen. Det sker, fordi man har gjort brug af services, som samler alle sommerhuse i én pulje. Laver du et unikt website for dit sommerhus, har du mere plads og flere muligheder for at vise sommerhuset frem. How WordPress kan du let og billigt lave dit eget site, hvor dine egne billeder, gæstebog og andet kan bringes i spil.