Must-haves til ferien: Disse ting kan du ikke undvære til sommerferien

Hvis turen går sydpå til sommer, så er du måske allrede nu ved at gå i tænkeboks i forhold til feriens fornødenheder. 

Der kan være en masse ting, som hurtigt kan gp i glemmebogen, specielt hvis du skal have pakket ned til sommerens ferie for hele din familie. 

Her i artiklen guides du gennem nogle af de ting, som du næppe vil undvære på din ferie til sydens sol. Så læs du bare med her, for at få gode tips og idéer til ting at medbringe. God læselyst og god tur.

Solbriller

Når turen går sydpå, så står solen ofte højt og solen er der mange timer hver dag. Derfor kan det være en rigtig god idé at medbring nogle solbriller. Både til dig selv og evt. til dine børn. Find solbriller i den lokale butik eller bestil dem online og gør en god forretning.

Solcreme

Solcreme er et absolut must, når ferien sættes i gang. Høje temperaturer og skarp sol kan være skadende for vores hud, og derfor er det vigtigt og nødvendigt at bruge solbeskyttende creme.

Miniapotek

Hvis turen går sydpå ved du aldrig, om du bliver ramt af sygdom undervejs. Det kan være, at du støder på en bakterie, som du ikke er vant til, eller det kan være, at du bliver køresyg på en udflugt. Derfor er det altså en god idé at medbringe smertestillende, stoppiller, køresygetabletter, myggespray, plaster og lign. Så er du altid på den sikre side.

Pas, billet og rejseforsikring

Basale ting som pas, billet og rejseforsikring er nok noget, som de fleste prøver at huske, og som bare ikke må glemmes. Vigtigst er det dog, at du husker at tage det rigtige pas og den rigtige billet med. Hvis du rejser indenfor EU bør du også huske dit blå sygesikringsbevis.

Lokal valuta

Sydpå ved man aldrig helt, om der kan betales med kreditkort og om det koster en formue at hæve penge dernede. Derfor er det altid en god idé at have nogle lokale kontanter med hjemmefra, så du ikke skal tænke på det, så snart du er ankommet.

Snacks og underholdning til småbørn

Skal du flyve eller køre langt, så kan det være svært for de små at holde den kørende. Derfor kan det være fordelagtigt at medbringe lidt snacks og lidt legetøj, som de kan få tiden til at gå med. Så slipper du også for at have et sultent barn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s