Gaver, som konfirmanden kan bruge om sommeren

Når du skal købe en gave til konfirmanden, kan det være svært at finde på noget. Du vil jo gerne gøre ham glad og tilfreds med gaven. Men hvad mon han egentlig ønsker sig? Læs mere herunder om konfirmationsgaver til ham. De kan bruges om sommeren.

Fede sommeroplevelser

Hvis du virkelig ønsker at give en god konfirmationsgave, bør du overveje oplevelser. Konfirmationer bliver normalt afholdt i foråret. 

Og dermed ville det være oplagt at give en oplevelse, som så kan bruges om sommeren i det dejlige sommervejr i Danmark. Men hvilke sommeroplevelser kunne det så være?

Det kunne for eksempel være bridgewalking på en dansk bro. Der vil den gode udsigt virkelig komme til sin ret. Men det er også lige med at kende konfirmanden. For eksempel skal man nok ikke have så meget højdeskræk, hvis gaven er bridgewalking. 

Omvendt findes der også oplevelser, der forekommer vildere. Så er konfirmanden for eksempel til de vilde oplevelser eller de mere stille og rolige oplevelser?

Hvis det er en, der er vild med det vilde, kunne man vælge tandemspring. Det kunne også være rappelling på en klippe. Og du kunne passende give en gave, hvor du også selv er med til oplevelsen. Hvis du da tør det.

Der er masser af andre oplevelser, som er oplagte om sommeren, og som konfirmanden højst sandsynligt ville elske. Det er bare med at gå igennem de forskellige valgmuligheder.

Spændende rejser

En anden oplagt gave, som konfirmanden kunne bruge i sin sommerferie, er rejser. Rejser kan selvfølgelig blive ret dyre. Og det kommer her an på, hvilket forhold du har til konfirmanden. For er det for eksempel din søn, der skal konfirmeres, giver du nok mere i gave, end hvis det er naboens søn.

Hvis det ikke skal blive alt for dyrt, kunne du for eksempel vælge en sommerhustur i Danmark. Her ville I kunne nyde hinandens selskab i det forhåbentlig gode vejr. Du kunne også give ham en forlænget weekend i en storby i Europa.

Ønsker du at give en rigtig stor gave, kunne du vælge et land uden for Europa. Og så ville rejsen naturligt også være af længere varighed.

Der er altså masser af forskellige muligheder for at købe fede gaver til konfirmanden. Og det behøver ikke at være kedeligt. Med oplevelser og rejser er der næsten garanti for tilfredshed hos konfirmanden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s