Til sommer skal vi feste

Hvis man ellers er socialt anlagt, så har det sidste år nok været det værste i ens liv. Hvad der har været lovligt og muligt har være meget begrænset, og den sociale kontakt har for de fleste været ekstremt begrænset. Lige for tiden må vi ikke ses mere end maksimalt fem mennesker, og alt hvad der hedder fester er derfor også naturligvis strengt forbudt land. Der er med andre ord, rigtig mange af os, der går og sukker og higer efter en god fest, hvor vi kan indhente bare lidt af det tabte for det sidste år.

Hvornår vi igen begynder at have en lidt mere normal dagligdag er svært at spå om. Hvis alt ellers går efter planerne, så burde alle dog være vaccineret til sommer, i hvert fald alle der vil det. Corona er muligvis noget vi skal leve med i mange år, men alligevel må det forventes at der er åbnet rimelig op igen til sommer. Så selvom der ikke er nogen garantier, og slet ikke med mutationer og lignende, så må vi forvente, at vi til sommer igen kan feste.

Begynd planlægningen nu

En hver stor god fest starter med planlægningen og tankerne omkring den. Hvis man allerede nu begynder at planlægge og måske endda også at invitere, så har man et lille lys i mørket og noget at se frem mod og drømme om. Vejret lige nu er koldt og bistert, og hvem drømmer ikke som sommer og sol, fester, kølig hvidvin og samvær til langt ud på natten. Så begynd med forberedelserne allerede nu, du kan finde inspiration til sommerfester her hvor du også kan finde indbydelser. Hvem vil ikke gerne modtage en farvestrålende invitation til en sommerfest i denne tid, hvor det er aller koldest og mørkest?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s