Her er der sommer året rundt

Lige nu er det stærkt begrænset, hvad vores muligheder er, når det kommer til at rejse, men der kommer en tid, hvor vi igen kan komme ud og se verden. Mange har nogle ferieopsparinger, der bugner, og som skriger på at blive brugt, da det er efterhånden er et års tid siden, man kunne rejse uden alverdens restriktioner. Når det igen bliver muligt at rejse, er det så at finde et sted, der passer ind i ens planer. Et af de steder der kan være oplagte, hvis budgettet er til den gode side, er en safari rejse i eksempelvis Tanzania eller Kenya.

Hvor i Afrika skal du tage hen?

Sydafrika er en anden destination, som der er mange der vælger, når det kommer til safari rejser. At der er dejligt i Sydafrika er der heller ikke nogen tvivl om, men her er der lidt mere udsving i årstiderne. Du kan læse mere om rejser til Sydafrika her. Nogle af de fordele der er ved eksempelvis Tanzania og Kenya, er at de ligger lige ved ækvator. Det betyder, at der er ikke er de store udsving uanset hvornår på året du tager dertil. Der kommer mere vand i slutningen af marts og til maj, generelt er temperaturerne dog rimelig ens. Normalvis ligger de mellem 24 og 27 grader året rundt, som det er i de fleste lande der ligger ved ækvator.

Så hvor i Afrika du skal tage hen, afhænger altså lidt af, hvornår på året du skal rejse. Da det ikke er til at vide, hvornår vi kommer til at kunne rejse igen, kan det være en fordel at kigge mod “ækvator landene”, da vejret ikke er så svingenende her. Det er dog samtidig vigtigt at huske på, at der er stor forskel på tempetaturene i landet, alt efter hvor i landet man befinder sig. Der er eksempelvis ikke overraskende varmere på savannen, end der er ude ved kysten. For selvom det måske ikke er det, de fleste tænker på med det samme, når man snakker om Afrika, så er der rig mulighed for en perfekt daseferie med lange hvide sandstrande.

Afrika er generelt et kontinent, som det forventes kommer til at storme frem i de kommende år. Både økonomisk, hvor mange analytikere spår en stor økonomisk fremgang, men også som feriedestination. Netop fordi Afrika byder på alt det, som mange sætter stor pris på. Natur og dyr, sol og varme og smukke hvide sandstrande. Så tag afsted inden det bliver helt overrendt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s