Storbyferie og billig charterrejse

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Der er mange af os danskere, der er vilde med at rejse. Nogen foretrækker sommerhus i Danmark, nogen vil hellere på campingtur, men noget af det der virkelig kan få smilene frem på læberne hos mange, er ferie i sydens sol eller storbyferier.

De er sjældent at man kan kombinere de to, man kan naturligvis tage til Barcelona, hvor der både er rig mulighed for shopping og afslapning på den kilometerlange sandstrand sammen med millioner af andre spaniere og turister.

Billige charterrejser fra Hamborg

En af de bedste og ikke mindste billigste måder at kombinere storbyferier og rejser sydpå er ved at tage dem en ad gangen, og her kommer man ikke uden for de fordele ved at lade storbyen være Hamborg.

Den tyske storby ligger få timers kørsel fra den danske grænse, og byder på meget mere, end mange måske lige går og tænker over. Hamborg er nemlig meget mere end Reeperbahn og fodbold, og byder på en masse skøn natur, lækre parker, shopping i verdensklasse og gode restauranter i hobetal.

Efter et par dage i Hamborg kan I så flyve videre til hvor hen i verden i nu gerne vil rejse. Rejser fra Hamborg lufthavn er generelt en hel del lavere end fra Danmark, så udover at i både får en storbyferie, så kan I også spare mange tusinde kroner ved at rejse fra Tyskland.

I kan bestille gennem de tyske rejseselskaber uden det helt store problem, men det letteste er at vælge en dansk udbyder som Skov Rejser eller lignende, der arrangerer rejser fra de tyske lufthavne, på den måde foregår det hele på dansk, og i behøver ikke sætte jer ind i de tyske regler og skal bare tænke på, hvad i vil bruge de penge i har sparet på.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s