Pas på de gode tilbud

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Der er mange, der er vilde med at shoppe, når de er ude og rejse, og ofte kan der være mange penge at spare på ting som elektronik, tøj og meget andet. Det er ikke nogen hemmelighed, at prisniveauet i Danmark er meget højt, og at vi også betaler en god del i moms, hvilket eksempelvis gør det meget billigere at købe i lande med lavere moms.

Elektronik i Tyskland

Tyskland har en lavere moms end i Danmark, og har generelt også et lavere prisniveau, samtidig minder den tyske forretningskultur meget om den danske. Det er derfor også er godt sted at købe elektronik som blu-ray afspillere og lingnende, og der kan hurtigt være rigtig  mange penge at spare på telefoner. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at det er en god ide, da der er rabat her i landet, hvis man vælger at købe den med abonnement.

Læder i Grækenland og Spanien

En god ting at have in mente, når man køber ind i udlandet, er at det er meget billigere at købe de ting, som bliver produceret i landet. Det betyder også, at læder eksempelvis er rigtig billigt i lande som Grækenland og Spanien, hvor lønnen er lavere, og derfor billigere at fremstille, og dermed også bliver billigere for os som forbrugere.

Tommy Hilfiger i USA – Boss i Tyskland

I forlængelse af det sidste, så er det også ofte billigere at købe mærker der har hjemme i de pågældende lande, hvilket betyder at eksempelvis Ralph Lauren og Tommy Hilfiger er billigere i USA, mens Hugo Boss er billigere i Tyskland, ligesom du vil opleve af Lurpark er noget dyrere i udlandet, end herhjemme.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s