Rejsetips: Tag til Sydfyn

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Her på sommer og sol kommer vi fra tid til anden med gode og tips til dine ferier og oplevelser. Den du kan læse her, er som det altid skønne sydfyn, der byder på meget mere, end de fleste måske er klar over, hvis man ikke lige har været på de kanter tidligere.

Endnu længere mod syd finder man Langeland og Ærø, der bestemt også er et besøg værd, men alt efter hvad du går efter i din ferie, så vil det ikke være forkert at sige, at der ikke er så meget at tage sig til på Langeland, og at der er langt til større byer, hvis man gerne vil have bare en lille mulighed for shopping og lignende.

Svendborg er et must

En sydfynske by Svendborg er et dejligt bekendtskab, både for familier med mindre børn, men også hvis i bare er to af sted. Der er masse af butikker, masser af gode restauranter og caféer og lignende, og så er der ikke mindst også en masse familieaktiviteter som Naturama og mange andre muligheder for lærerig underholdning for hele familien.

Assens

Bevæger mig sig lidt længere vest på rammer man havne og kystbyen Assens, der ikke er så stor som Svendborg, men som også byder på en masse gode ting. Udover biograf og lidt spisesteder, finder man også Tobaksgården, hvor man kan være heldig at finde en god koncert eller lignende.

Rejer i uden børn, findes der eksempelvis Hotel Gl. Avernæs, der uden tvivl er et af det bedste hoteller på sydfyn. Man kan sagtens besøge hotellet med børn, men med den pragtfulde restaurant osv, vil det for mange nok være at foretrække ikke at have børn med, som man skal tænke på.

Generelt ligger der flere rigtig gode hoteller på fyn, hvor  man især i Middelfart kan finde et bredt udvalg af gode steder.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s