REJS TIL KRUGER NATIONAL PARK, OG OPLEV AFRIKAS RIGE NATUR HELT TÆT PÅ

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Det er de færreste i Danmark, der kan bryste sig med at have et stempel fra Afrika i passet, da det er en destination mange enten mener er for eksotisk eller for dyr. For hvornår rejser man egentlig til Afrika, og hvordan er det nu med alle de vaccinationer, man skal have? Og må man egentlig drikke vandet dernede? Bare rolig – Afrika har en rig og utrolig smuk natur, som er et overset rejsemål for os i Danmark.

De fleste, der rejser ned til det eksotiske kontinent, foretrækker foråret eller efteråret, da det næsten ikke regner på denne årstid og dagene vil være varme og solrige. Vinteren dernede, som strækker sig fra april – august måned, vil oftest have lune og solrige dage, men milde nætter og normalt ingen regn. Der er derfor ingen grund til overpakkede kufferter og panik om garderoben, når turen til Afrika er booket. Sommertøj og lette efterårsjakker er mere end rigeligt, så du undgår alt for tung baggage og unødvendig stress i lufthavnen.

I sommerperioden er det naturligvis varmt, og især Nationalparkens landskab vil være smukt og grønt, mens det vil ofte vil vrimle med nyfødte unger af enhver race, der virkelig får din udsigt til at ligne som taget ud af Disney-klassikeren, Løvernes Konge.

En af de mest populære rejsemål er Kruger National Park, som netop kan opleves hele året rundt, da Parken har et varmt subtropisk klima, hvoraf alle fire årstider igennem året har deres fordele. Derfor er der ikke noget rigtigt eller forkert tidpunkt at tage rejsen på. På Nyati-safari.dk arrangerer de rejser ned til Parken, hvis du allerede har fået blod på tanden til at spotte den virkelig verdens Simba, Timon og Pumba.

En af de bedste safaripakker

Kruger National Park bliver anset som en af verdens absolut bedste safariparker. Safariparken har en over 100 år gammel historie, og parken byder på en stor variation af dyr og natur, som med garanti vil give dig minder, som du vil kunne huske for evigt.

Selve Kruger parken er på 21.000 kvm, som med andre ord svarer til 2/3 af Jylland. Parken er 350 km lang og omkring 65 km bred. Forholdende på de forskellige veje og stiger igennem Nationalparken er gode, og de fleste af dyrene i parken er efterhånden vant til selskab, hvilket giver dig mulighed for at komme helt tæt på. Men pas på! Det er stadig vilde dyr, så sørg for at holde en naturlig afstand. Det er vigtigt at huske på, at det er dyrene der bor der, og at selv de blideste dyr, kan reagere instinktivt på høje lyd og pludselige bevægelser.

Forevig dine minder

Hvis du ikke kun vil nøjes med at lagre minderne i dit hoved, kan du med fordel bruge nogle af de mange billeder, du har taget, til at skabe fotominder, der ved et øjekast øjeblikkeligt vil bringe minderne tilbage til Afrikas smukke natur. På internettet er der utallige muligheder for, at du kan få brugt billederne til fotokalendere eller bøger, så billederne ikke bare ligger og bliver glemt på dit kamera, men rent faktisk bliver brugt fornuftigt. Lav din fotokalender her, og hæng den op som evigt minde, eller giv den som gave til en du holder kær.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s