Husk nu låsen – det gør hele forskellen

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Sommertid er ferietid og tiden, hvor du skal slippe hverdagens bekymringer. Har du styr på låsen inden flyet mod sydens sol letter, har du en mindre ting at tænke på, når du lander i den stressfri zone. 

Man sidder der i solen, måske med en kølig øl og en god bog. Børnene leger i vandkanten, din elskede ligger ved din side og alt er godt. Men hjemme står huset forladt og det er noget, som lokker indbrudstyve til.

Er uheldet ude og du kommer hjem til et hjem hvor der har været indbrud, bør du få skiftet låsen af en låsesmed københavn.

Men heldigvis er der flere ting, du kan gøre for at sikre dig mod indbrud. Det gælder om at tænke som tyveknægten ville gøre. De overvåger ofte hjemme inden de slår til. Så stil dig selv disse spørgsmål;

Ser det ud til, at der er nogen hjemme? Holder der en bil udenfor? Er der lys? Er der god sikring på indgangsvinklerne – altså døre om vinduer? Er der aktivitet omkring huset? 

Lys og lyd lugter af liv

Husk derfor at sikre dig, at lyset er tændt i ny og nær. Måske har du noget udendørs belysning, som du kan få til at virke? Kender du en, som alligevel skal passe blomsterne i hjemmet, så kunne det være en god ide at få dem til at tænde lyset og lade det køre, indtil de kommer igen. Det er ikke så godt for miljøet, men det er godt for dit hjem.

Du kan også købe en udendørs led lampe med sensor batteri, der tænder ved bevægelse.

Lyde er også en aktivitet, som skræmmer folk væk. Lad derfor gerne radioen være tændt – gerne taleradio, som jo vil lyde som om I er hjemme og taler sammen – på Radio 24Syv  taler de rigtig meget, så det var da en mulighed.

Tjek nu alle døre og vinduer

Det sidste du bør gøre, inden du forlader hjemmet, er at lave dig en liste over alle de døre og vinduer du har i huset. Herefter går du dem minutiøst igennem og sørge for at alle er lukket og låst. Forsikringen dækker nemlig ikke, hvis der står bare det mindste åbent.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s