Få mere lys ind i huset

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Sommeren er så småt ved at være forbi, og selvom det er hårdt at indse for de fleste, så går vi en mørkere tid i møde, hvor dagene bliver kortere og kortere og nætterne bliver længere og længere. Det betyder også, at vi ser mindre at dagens lys, og derfor bør få mere ud af solen i den tid vi har den i løbet af dagen.

I sommerhalvåret handler det meget om at holde solens kraftige stråler ude af stuerne, da det bliver for varmt, og det er lyst til meget sent ud på aftenen. Der er derfor også mange der har rullegardiner, så de kan lukke lyset ude. Nu går vi efter så meget dagslys som muligt, og derfor kan det også være en god ide at skifte til lamelgardiner, der generelt lukker mere lys ind, end rullegardiner gør det. Du kan blandt andet købe lamelgardiner her

Der er lavet mange undersøgelser, der viser at dagslys kan modvirke vinterdepressioner, og er desuden med til at varme rummet op, så det er ikke kun for sjovs skyld at det er rigtig vigtigt at få masser af lys ind i de kommende sæsoner, hvor efteråret og vinteren også kommer med koldere vejr.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s