Nu vender sommeren tilbage

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Vi er mange der har hungret efter sommer i lang tid, og selvom sommeren startede lovende, så er det svært ikke at være en smule utilfreds med den mængde solskin, der har været i de sidste par måneder. Skal man tro på vejrudsigterne, så vender sommeren dog tilbage for en stund op til den kommende weekend, hvor temperaturen ser ud til at blive op mod 30 grader, hvilket det efterhånden er meget lang tid siden vi har haft her i landet.

Det vil uden tvivl også lokke mange til stranden, hvor det vil være forfriskende med en dukkert i vandet for at blive kølet af. Det samme vil være gældende for mindre børn, der vil blive meget varme med den slags vejr. Det kan dog være en rigtig god ide, at huske på, at vejret ikke har været så varmt det sidste lange stykke tid, og at havvandet derfor heller ikke er så mange grader. Så selvom de små gerne vil køles ned, skal man lige overveje det en ekstra gang, da man hurtigt kan skaffe dem en lille forkølelse eller lignende, hvilket aldrig er sjovt.

Er man ved stranden kan med derfor med fordel investere i et strand badebassin som dette, der forhandles på Boernibalance.dk hvor billedet kommer fra.

Skærmbillede 2016-08-22 kl. 16.01.25

Det smarte ved bassinet er, at man blot graver det lidt ned i sandet og herefter kan fylde vand fra havet i det. På den måde får man på super kort tid lunt vand i bassinet, der er lige til putte barnet i, og hvor barnet bliver kølet ned, uden det er for koldt. Bliver vandet for varmt er det bare at hælde noget og koldt vand i.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s