Boel Akupunktur Kina

Rejs til akupunkturens land

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Er du ved at planlægge din næste rejse og ønsker at rejsen ikke blot skal være en charterrejse, men at du virkelig skal tilegne dig ny viden, og utrolige oplevelser? Så skal rejsen gå til Kina, akupunkturens land.

Kina byder på utrolig meget historie og mange kulturelle forskelle. Selve landet areal strækker sig over 9.597.000 km² og rummer mere end 1,4 milliarder mennesker. Ca. 95& af befolkningen taler kinesisk eller ”hanyu”, som er en betegnelse for de syv beslægtede sproggrupper. Kina er delt op i forskellige folkeslag, som hver taler en af de 7 sproggrupper.
Hvis den næste rejse skal gå til Kina, kommer man ikke ude om den kinesiske mur. Murens bygnings struktur er i sig selv fantastisk men murens længe på 21.196 km er fænomenal og uden tvivl verdens længste mur. Her tælles volde og bjergkælder med. Muren er blev bygget som et forsvarsværk imod plyndringer og invasioner fra forskelige nomadestammer. Det menes at muren er påbegyndt helt tilbage i det 7. Århundrede f.v.t. Den er bestemt et besøg værd.

Få kurser i akupunktur

Hvis du vil andet end at blot at opleve turist attraktioner, tilbyder Kina også forskellige kurser inden for akupunktur. Formålet med akupunktur er at udrydde småskavanker og ømhed ved brug af nåle. Akupunktur behandles med tynde nåle som stikkes ind i huden på specielle steder, som i ørene, på ryggen og i hånden. Traditionelt set er akupunktur en form for kinesisk medicin, hvor tankegangen bag, er at strømmen af energi i kroppen ikke må blokeres. Selve energistrømmen går langs nogle baner, som kaldes meridianer. På kroppen er der en række punkter hvor Meridianerne når helt ud til huden. Det er netop disse punkter som kaldes for akupunkturpunkterne. Ved at stikke nåle i akupunkturpunkterne kan energien i kroppen påvirkes og fjerne blokeringer i energistrømmen. Det sker ved hjælp af nåle, som akupunktøren sætter i de udvalgte akupunkturpunkter.

Hvis du synes ovenstående indlæg fandt din interesse, og går med småskavanker, som nakkesmerter, sport skader, eller uro i benene, er et besøg på en akupunkturklinik et besøg værd. Det kan f.eks. være Boel Akupunktur, som er eksperter i nakkesmerter . Boel Akupunktur her beliggende i Jylland, Fyn og København.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s