Sådan gør du sommerhuset klart

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Sommeren er over os, og det er nu sommerhusene rundt om i landet er godt booket ud, uanset om det er ejerne der er i det, eller det bliver lejet ud. Hvis du er så heldig at have et sommerhus, som du lejer i, har du naturligvis interesse i at det fremstår så lækkert som muligt. At få taget lækre billeder af sommerhuset er med til at sælge det bedre, uanset om du udlejer det gennem et bureau, privat eller via AirBnB eller lignende, skal dit hus fremstå så lækkert som muligt.

Hvis et sommerhus fremstår lækkert, er der langt større chance for gode bedømmelser, der er med til at gøre dit sommerhus mere populært.

Noget af det du skal sørge for, er at huset fremstår lyst og imødekommende. Sørg for at have pæne gardiner i vinduerne, da gamle og slidte gardiner, får huset til at virke mere brugt. Gardiner kan købes til fornuftige penge hos eksempelvis uniggardin.dk

En anden ting der kan have en stor effekt, er at få ordnet gulvene. I langt de fleste lidt ældre sommerhuse er der trægulv, og dette bliver slidt med tiden, og får huset til at virke ældre end det måske behøver. Det er ikke alle der tænker over det, men gulvet gør rigtig meget for det samlede visuelle udtryk, især hvis det er et lyst gulv, der er blevet mørkt med tiden. At få afslebet eller afhøvlet gulvet kan dermed have en kæmpe effekt. Ofte er det nok at slibe gulvet, hvilket ikke er nogen specielt stor udgift. Det er altid en god ide at kontakte et gulvservice firma (de findes overalt i landet, tjek eksempelvis gulvkanonen ud). De kan rådgive dig om hvorvidt gulvet skal slibes eller høvles.

Når der skal tages billeder af sommerhuset, er der mange små tricks der gør det lettere at “sælge” huset. Det kan være alt fra friske blomster på bordet, en opryddet have, et glas hvidvin i solen og andre ting som potentielle lejere kan sætte sig ind i.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s