Print dine minder

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

For mange af os er sommerferien allerede begyndt, og for dem af os hvor den ikke er, så gør den lige om lidt. Det betyder, at det er tid til at tage på sommerferie og dermed skabe en masse minder sammen med familien eller dem du har kær. Minder er der ikke nogen der, der kan tage fra os, alligevel kan det være dejligt at blive mindet om det fra tid til anden. Det er derfor en rigtig god ide at sørge for at have en masse billeder fra sin ferie, så man bliver mindet om de gode stunder, og kan gå og glæde sig til næste ferie.

Der er mange, der bruger deres mobiltelefoner til at tage billeder med, hvilket der naturligvis ikke er noget galt med. Det betyder dog også, at der er mange der kun har billederne på deres mobiltelefonener og glemmer at kigge på dem, eller ikke får vist dem til andre. Det er derfor en rigtig god ide at printe billederne ud og hænge dem op i hjemmet, eventuelt ved at lave en collage eller lignende, hvor man kan have en masse billeder med dejlige minder hængende. Man kan naturligvis bestille billederne online eller hos en fotomand som Click eller lignende, men det kan også hurtigt betale sig at investere i en fotoprinter, da disse er blevet billigere, og blæk ikke behøver koste en formue, hvis du kigger dig lidt omkring. Hos InkPro kan du eksempelvis købe billige blækpatroner, og så er det faktisk billigere end hos en fotoforhandler.

Du kan se nogle fede eksempler på fotorammer her, hvor billedet også stammer fra.

billederamme

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s