Få en unik strandtaske

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Nu går der ikke længe inden strandene i ind og udland skal besøges, hvilket betyder at det så småt er tid til at få styr på alle strandtingene. Skal der købes nye badebolde, er der styr på solcremen, hvordan med køletasken, og endelig hvad det hele skal være i. Hvis det er tid til at udskifte strandtasken, har vi her nogle tips til, hvad du bør gå efter, når du skal vælge en model.

For det første skal du blive klar over, lige præcis hvad det er du er ude efter. Hvis du har tre børn der skal med til stranden, er det klart, at det kræver en vis volumen og en taske der kan indeholde en masse ting. Hvis du kun er dig og måske en partner, kan i nok klare jer med lidt mindre.

En god strandtaske er en der kan indeholde alt hvad den skal, og hverken meget mere eller meget mindre. Det er desuden en rigtig god ide at vælge en med nogle rum, så det er muligt at holde forskellige ting adskilt, så solcremen ikke ligger og roder rundt med solbrillerne og håndklæderne.

Der findes selvsagt et gigantisk udvalg af strandtasker, og de kan købes for under 100 kroner i H&M til mange tusinde kroner, hvis de skal være fra et stort internationalt modehus, det er kun budgettet der sætter grænsen. Du kan naturligvis også vælge at sy en selv, hvor du har total frihed til at vælge hvordan den skal være. På den måde kan også få præcis det stof og mønster som du vil have, du finder et fint udvalg af metervarer på Stofgiganten.

Hvis du syer en selv, eller får nogen til det, er du også mere eller mindre sikker på at få en unik, der ikke ligner de andre på stranden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s