Sommer = haveliv

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Sommeren står for døren, og det betyder også, at langt de fleste af os nærmer os en sommerferie. Der er mange, der skal ud og rejse, men de fleste har i hvert fald 3 ugers sommerferie, hvilket betyder, at der også er en masse fritid. Hvis vejret ellers bliver som vi alle håber det, så skal der tilbringes en masse timer i haven, hvis man ellers er så heldig at være ejer til sådan en.

Med en tiltrængt ferie er der også tid til at kaste sig over nogle af de projekter, som man har gået og udskudt i løbet af året. For mange er dette projekt at få udskiftet havemøblerne, der har udtjent deres værnepligt og efter utallige timer i solen nu skal udskiftes. Dette er et par gode råd til dig, der skal ud og investere i nye møbler, og som gerne vil have noget, der kan holde i mange år, så du ikke igen om et par år skal bruge en mindre formue igen.

For det første er det en god ide at vælge noget der er lidt tidløst. Ligesom det er med møbler, så er der tendenser inden for havemøbler, og lige nu er kurvemøbler på vej tilbage. Så hvis du allerede har det, så kan du ånde lettet op, de er nemlig på vej tilbage, efter at have været ude i kulde i nogle år så at sige. Hvis du skal ud og købe, så kan det dog være en ide at gå uden om netop kurvemøbler, da det er noget der dukker frem fra tid til anden, og fordi de er moderne lige nu, betyder ikke at de er det om to eller tre år.

Den danske producent Cane Line, designer og producerer havemøbler der er tidløse i designet, og som på mange måder er kendetegnet på danske design, nemlig enkel linjer der passer ind i stort set alle hjem (og altså også haver). Ved at købe noget tidløst og rimelig neutralt er der en god chance for at du ikke bliver træt af det, og kan  have det i mange mange år.

NB: Cane Line forhandles blandt andet ved LivingShop.dk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s