Få styr på dit abonnement inden ferien

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Ferien står for døren og om en måneds tid er der tusinder af danskere der rejser ud. Nogle skal på kør-selv-ferie, nogen skal i sommerhus, nogen skal på campingferie, nogen skal på storbyferie, men andre skal på charterferie. Ja, muligheder er der nok af. En ting der nok er fælles lige meget hvor turen går hen, og hvem du skal rejse med, så kommer telefonen også med.

De fleste af os er vant til at bruge vores telefoner uden at stænke data en tanke, da vi enten har masser af data i vores abonnementer eller er på WiFi derhjemme, men når vi rejser væk fra hjemmet fire vægge, rejser vi i det fleste tilfælde også væk fra WiFi, og så kan det være en rigtig god ide at have styr på abonnementet, hvis du ikke vil have en ubehagelig overraskelse, når regningen dumper ind i mailboxen.

Hvis du skal på ferie i Danmark er det ikke så vigtigt, hvordan dit abonnement er skruet sammen, da hastigheden typisk blot bliver meget lavere, når du har opbrugt den mængde data du har til rådighed, et værre chok kan du få hvis du bruger løs i udlandet, hvor ganske få megabyte kan løbe op i mange hundrede eller tusinde kroner, alt efter hvor i verden du holder ferie naturligvis.

Der er flere udbydere der tilbyder gratis udenlandstelefon og fri brug af abonnementet i en lang række lande. Blandt dem der tilbyder dette er eksempelvis Teleselskabet 3, Telia og Call Me, hvor nogle har det som tillæg. Du kan læse mere om abonnementer hos teleprisguide.dk, hvis du vil sikre dig at have det, der bedst kan betale sig.

Generelt er det en god ide at slukke for alle dine apps som Facebook, Instagram, Snapchat og hvad de ellers måtte hedde, når du er på ferie. Både for ikke at komme til at betale en formue i data, men også for virkelig at holde ferie, når du holder ferie. En uge uden sociale medier bør vi alle holde en gang imellem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s