Tag ud i det grønne med børnene

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det betyder for mange en masse feriedage sammen med familien. Du skal måske på ferie en uge eller to, men du har sikkert lige så lang tid, hvor du ikke skal lave noget, og allerede nu går og tænker på hvad tiden skal bruges til.

Mulighederne er uendelige som man siger, og det er populært sagt kun fantasien der sætter grænser. Nogen gange har fantasien dog og stopklodsen, fordi man netop ikke lige kan finde på noget. Vi kommer her med nogle bud, til ting du kan give dig til i sommeren med dine  børn i Danmark.

Der er naturligvis den helt klassiske underholdning, nemlig at tage i Zoo hvor vi har mange forskellige spændende haver i Danmark. Lige meget hvor du er henne, er der aldrig lagt nærmest Zoo – de mest fremtrædende er naturligvis København, Odense og Aalborg, men derudover er der også en længere række dyreparker som Givskud, Knuthenborg og flere andre. Fælles for dem er dog, at det bestemt ikke er en billig fornøjelse, da en familie med fire lynhurtigt kommer til at bruge over 1000 kroner på indgang og en is og lidt kaffe.

Gratis aktiviteter i det grønne

Danmark har også mange dejlige parker og skovområder, som det er ganske gratis at besøge, og som kan give mange timers god underholdning for både store og små. At være i den danske natur om sommeren (når vejret arter sig), er noget af det bedste er findes, og med en picnickurv er det svært at finde noget bedre at give sig til.

Uanset hvor i Danmark I bor, er der dejlige grønne områder i nærheden, hvilket er noget af det der gør Danmarks lidt specielt. Selvom du bor i midten af København har du ikke lang tid i transport før du kan være ved dyrehaven og nyde sommeren.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s