Huskeliste til strandturen med børnene

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Sommeren nærmer sig, og at DMI har lovet en varm sommer, bliver der rig mulighed for at tage på stranden og nyde den danske sommer. Vi har skrevet denne lille artikel om, hvad man skal huske når man tager på stranden, hvis man har børn med. Når man er voksen og tager på stranden skal man nærmest bare have sig selv, sit badetøj og en flaske vand med, så skal resten nok gå. Hvis man er af sted med små børn, er sagen dog lidt en anden, og der er væsentlig flere ting man skal huske på.

Her finder du nogle gode råd til, hvad du skal huske at have med, hvis du ikke vil risikere at gøre en rigtig dejlig dag til en rigtig dårlig dag fordi du har glemt noget.

De absolut mest åbenlyse ting du absolut ikke må glemme, hvis skal på stranden med små børn, om som du altid bør have en en huskeliste er:

  • Bleer
  • Vaskeklude/vådservietter
  • Solcreme (benyt en god som eksempelvis den The Organic Pharmacy laver)
  • Mad og frugt
  • Vand
  • En solhat
  • Myggestift (vi har mange myg i Danmark, det kommer man ikke uden om
  • Vand, vand og så lidt mere vand.

Det er ikke uden grund, at vi nævner vand flere gange. Det er nemlig uhyre vigtigt at dine børn før masser af væske, når de er ude i solen. Den hyppigste årsag til hovedpine i sommeren blandt børn er mangel på væske, fordi de ikke siger til når de er tørstige lige som vi gør.

Det kan være svært at få børn til at drikke vand, og især hvis det har ligget lidt for længe i solen, eller at køletasken ikke længere er helt så kold som da man tog hjemmefra. Det er de færreste der sætter stor pris på lunkent vand, og slet ikke børn.

Det kan derfor være en rigtig god ide, at have vand med i en termokande, der jo i sagens natur både kan holde indholdet koldt eller varmt. Klean Kanteen laver nogle lækre drikkedunke til både voksne og børn, og holder vandet dejlig køligt i lang tid – du kan købe Klean Kanteen hos Naturebaby.

Og med det er der ellers bare at sige rigtig god strandtur. Hvis du savner lidt inspiration til hvilke strande du skal besøge kan du finde en oversigt over blå flag strande på http://www.blaaflag.dk

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s