Køligt soveværelse giver bedre søvn

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

De fleste af os kender nok det med, at det kan være lidt svært at falde i søvn om sommeren. Selvom vi ikke har voldsomt mange tropenætter her i Danmark, hvor temperaturen ikke kommer under 20 grader, så kan det stadig godt være svært at falde i søvn, hvis ens soveværelse er alt for varmt og lyst.

Der er ikke noget der kan ødelægge en dag, som en dårlig nats søvn, og vi elsker gode lange sommerdage, og går derfor også langt for at sove godt om natten, så vi kan have dejlige dage i den danske sommer.

Et soveværelse bør være køligt, men mens det er let at justere om vinteren, er det noget svære om sommeren, hvor det er svært at holde varmen ude. Det bedste du kan gøre for at holde dit soveværelse køligt er, at sørge for at der er mørkt i rummet om dagen og at solens stråler ikke kan trænge ind om dagen. Hvis du har mørklægningsgardiner og disse er rullet ned hele dagen, bliver rummet ikke varmet op, og så bliver soveværelset ikke så ulideligt at sove i. (Du kan købe mørklægningsgardiner her)

Det kan muligvis ikke holde soveværelset køligt hvis det er tropenætter, men det kan hjælpe med at holde en fornuftigt temperatur om aftenen, hvor du skal falde i søvn. Samtidig er det som mange lettere at sove, hvis det er helt mørkt, og det kan godt være svært om sommeren, hvor solen kun er væk i relativ få timer hvert døgn.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s